PERSONLIG TRÄNING

Robert har stor erfarenhet som PT. Han har en bred spetskompetens inom träning där han jobbar med allt från smärtproblematik till explosiva träningsformer såsom sprint, spänst och styrketräning till löpning samt att han hjälper dig att utveckla ditt tränings- och hälsobeteende.

PT-träning för alla

Robert har stor erfarenhet som PT och har en bred spetskompetens inom träning, där han jobbar med allt från explosiva träningsformer såsom sprint, spänst och styrketräning till löpning där han har ett eget koncept där vi jobbar med löpning utifrån en sprinters ögon. kronBee erbjuder också specifik träning för att förebygga och hantera smärta, spänningar och stress på ett effektivt och självhjälpande sätt.

Oavsett om du är otränad eller tränad och oavsett ålder eller fysisk förmåga så får du ut mycket av träningen då upplägget utgår från dina specifika behov och nivå samt syftar till att stärka din kropp/knopp på ett djupgående plan.

Vi jobbar både med ditt mindset och beteende samt din fysiska förmåga.

VÅRA METODER

Vid problem med smärta och spänningar så jobbar vi med att väcka neuromuskulära signaler som inte funkar så som de skall göra. I många fall är det dessa grundläggande förinställningar som skapar obalanser. Som en effekt av dessa obalanser så kan du få problem med t.ex. smärta och spänningar (även dina stressnivåer kan bli högre av en obalanserad kropp).

Min metod handlar om att skapa självmedvetenhet kring källan till dina bekymmer och därefter ge dig verktyg till att ta hand om dina bekymmer på egen hand. Så det krävs att du är på tå i arbetet och vill jobba med dig själv och dina bekymmer.

För att tydliggöra källan till dina problem oavsett om de handlar om smärta eller stress så utgår jag från den BioPsykoSociala metoden som är det ledande riktmärket utifrån ett vetenskapligt perspektiv när det kommer till hur man ser på uppkomsten av smärta. Via målfokus-konsultationer så tydliggör vi om dina bekymmer beror på biologiska, psykologiska eller sociala faktorer (alt. en kombo av en eller flera av dessa).

Läs mer om BPS-metoden

Rörelseanalystest

Vi samarbetar med Qinematic som erbjuder ett program där vi tar reda på vilka balanser eller obalanser du har. Testet kallas Moovment och du kan läsa mer på deras hemsida genom att klicka på deras logo.

Här följer du programmets anvisningar och genomför 6 enkla rörelser som visar vilken kroppslig balans/obalans du har. Vi hittar samt tydliggör källan till många problem och går sedan igenom resultatet. Utifrån resultatet kan jag ge dig specifika övningar att jobba med utifrån din exakta situation med vinsten att vi ökar möjligheterna att släppa på smärta och spänningar i problemområden.
Har du inte några bekymmer för tillfället så får du reda på varifrån ev. framtida bekymmer med största sannolikhet kommer uppkomma från. Här får vi en tydlig start och slutpunkt i vårt arbete där vi tydliggör din fysiska grundstatus. Testet görs via en app.

kronBee-appen

Via min app så har du tillgång till övningsfilmer, workshops, föreläsning, träningsprogram mm.

Läs mer om appen

Målfokuskonsultationer

Här jobbar vi med hur du tänker och agerar utifrån dina personliga utmaningar. Vi skärper ditt mindset och effektiviserar dina vardagliga val. Här får du insikter och verktyg till förändring/utveckling på det mentala planet i din strävan mot ditt mål/syfte med din träning/hälsa.

Vi utgår från den målfokusmall som gjorde Robert till en framgångsrik häcklöpare där innehållet är anpassat och riktar sig mot din specifika situation.

Paket

Vi erbjuder två olika paket beroende på vilken situation som passar bäst.

Paket 1

– 1 st. scanning test
– 5 PT-konsultationer
– Tillgång till appen och dess innehåll

I detta paket inleder vi med att du gör ett test via Moovments app där vi tydliggör din grundläggande kroppsliga status (se beskrivningen av Moovment testet). Därefter har vi en första PT-konsultation där vi går igenom resultatet från testet och lägger en plan för din träning under tiden jag hjälper dig.

Du får både hjälp med ditt träningsinnehåll och hur du skall lägga upp din träning men vi jobbar också med ditt mindset och beteende så att du skall få ut max av din träning och ta de smartaste beslutet utifrån dina drivkrafter och mål.

Vi ses en gång i veckan och följer upp samt förfinar ditt upplägg och sen har vi ett uppföljande pass några veckor senare där vi följer upp och ser om jobbet upprätthålls på bästa sätt. Via min app så har du tillgång till övningsfilmer, workshops, föreläsning, träningsprogram mm.

1 månad kostar 10.000:-

Paket 2

– 2 st. scanning test
– 9 PT-konsultationer
– Tillgång till appen och dess innehåll

I detta paket inleder vi med att du gör ett test via Moovments app där vi tydliggör din grundläggande kroppsliga status (se beskrivningen av Moovment testet). Därefter har vi en första PT-konsultation där vi går igenom resultatet från testet och lägger en plan för din träning under tiden jag hjälper dig.

Du får både hjälp med ditt träningsinnehåll och hur du skall lägga upp din träning men vi jobbar också med ditt mindset och beteende så att du skall få ut max av din träning och ta de smartaste beslutet utifrån dina drivkrafter och mål. Under den första månaden ses vi en gång i veckan och följer upp samt förfinar ditt upplägg.

Därefter har vi uppföljningar varannan vecka under de två kommande månaderna och sen har vi ett uppföljande pass några veckor efter det där vi följer upp och ser om jobbet upprätthålls på bästa sätt.

Vi avslutar med ett nytt test via Moovment appen (efter pass 8) där vi jämför med det första testet och ser på din utveckling. Via min app så har du tillgång till övningsfilmer, workshops, föreläsning, träningsprogram mm.

3 månader kostar 20.000:-

PT-träning på plats

Bor du i Göteborg med omnejd så kan vi ses och genomföra träningspass. Jag håller i första hand till i Friidrottenshus i de centrala delarna av Göteborg men jag är öppen för dialog kring att vara på annan plats (t.ex hemma hos dig) om det passar dig bättre och det går för mig att göra så.

FLERA PASS FÖR BÄST RESULTAT

Jag rekommenderar att planera ett upplägg med antingen 3,5 eller 10 tillfällen för att optimera din träning och få den effekt som du vill ha av vårt samarbete.

Enbart träning
3 pass kostar 6000:-
5 pass kostar 8000:-
10 pass kostar 12000:-

Träning med målfokuskonsultationer
3 pass + 1 konsultation kostar 7500:-
5 pass + 2 konsultationer kostar 10500.-
10 pass + 3 konsultationer 15000:-

Vill du lägga till ett rörelseanalystest från Moovment (inkl. analys och genomgång) i något av ovan paket så kostar det 1000:-/paket (ett uppföljande test kostar ytterligare 1000:-).

Vill du ändra gällande antal pass och målfokuskonsultationer så är det inga problem. Det är bara att maila mig så återkommer jag med nytt pris.

Alla priser är inkl. moms.

Fördelar

Från sjukfrånvaro till frisknärvaro – Använd ditt friskvårdsbidrag

kronBees målbild är att genom ökad kunskap och aktivering förbättra motivationen och hälsan hos de som tränar.
Roberts tjänster är godkända som avdragstjänst på ditt friskvårdsbidrag.

Passar alla, oavsett nivå

Både otränade och tränade personer, oavsett ålder eller fysisk förmåga, får ut lika mycket av träningen då upplägget utgår från dina specifika behov och nivå och syftar till att stärka din kropp/knopp på ett djupgående plan.

Referenser

Nedan följer några av de som använt sig av kronBees träningsmetoder med goda resultat.

Linda Skoglund

”Med hjälp av Roberts träning fick jag ut massor. Jag fick mer hjälp än vad en sjukgymnast nånsin har kunnat ge mig. Jag fick nya oväntade insikter om träning samt att han öppnade upp en helt ny träningsvärld med ny motivation och livskvalité samt verktyg till att på egen hand kunna utveckla min träning. Kontentan är att jag har fått in träningen naturligt i min vardag och det är så mycket roligare nu.”

Anna Alsér

”I 2.5 års tid har jag haft problem med smärta i höger höft, strålande smärta ner i höger ben samt smärta/stelhet i min svank. Jag har varit hos sjukgymnast, massör, fått akupunktur, oändliga rehab program till och med en magnet röntgen av min rygg.
Sjukgymnastik och massage har hjälpt så att jag kunnat funka i vardagen men inte så att jag har kunnat träna som jag vill. De har alla varit inne på att det handlar om en stelhet i muskulatur samt svaghet i de inre magmusklerna…
I början av februari 2018 bestämde jag mig för att gå till Robert Kronberg….jag gick dit utan några som helst förväntningar då jag blivit besviken så många gånger efter alla behandlingar jag fått!
Efter 2 minuter hade han ( genom att analysera hur jag står) lokalisera var mina svaga punkter var!
Fortfarande skeptisk, började vi med olika övningar för att aktivera de områden som var svaga.
Efter en timmas hårt arbete inser jag att någonting är annorlunda…smärtan är borta!!! Men jag vågar inte tro på det än utan vi bokar en ny tid kommande vecka.
Efter andra passet inser jag att vi har äntligen hittar rätt, smärtan jag dragits med under så lång tid är borta!!
Nu återstår av mig att fortsätta göra övningarna, förbli medveten om hur jag rör mig och fortsätta med min träning!
Jag kan varmt rekommendera Robert för personlig träning, han har stor kunskap och är mycket duktig att förmedla vad han menar och förklara den pågående processen!”

”Asså Robban…jag är sååå lycklig! Ingen smärta och idag sprang jag första gången på länge…5 km på isiga vägar och flög fram! Så underbart!”

Annika af Klercker

”Woop woop! Idag har jag fått träna med Robert Kronberg under hans stockholmsdagar på Bosön. En dag som på många sätt vände ut och in på så mycket jag trodde att jag kunde om löpning! Det var förbannat häftigt hur Robert bara genom att titta på hur jag stod, kunde berätta och pricka precis alla mina svagheter och problemområden i löpningen. Det var bara att säga check, check, check på alla punkter!

Dagens stora utmaning blev att få till mitt båltryck för att kunna ha en solid grund att bygga löpning (och all annan rörelse på). Visst får alla som sysslar med löpning höra att core är viktig – men core och båltryck är långt ifrån samma sak – det blev jag snabbt varse. Att hitta den var en sak – att kunna ta med den i löpningen var något annat!

Dagen har gett mig en helt ny bild om vart jag till va min löpning och träning. Även om vägen dit kanske inte är helt enkel, vet jag åtminstone i vilken riktning jag vill.”