Nu är det snart dax för en ny gruppträningsomgång!
(med specialpris för dig som har varit med förut och får med dig nya medlemmar)

I mitten av februari börjar vår resa tillsammans mot utveckling och kul samt inspirerande träning.

Vi håller till i Friidrottenshus i Göteborg.

Träningskonceptet kallas friidrottsfys för alla. Vi kommer studsa, hoppa, springa snabbt, springa mindre snabbt, springa lite längre, springa lite kortare samt stärka upp våra kroppar. Allt utifrån nivå och situation såklart.

Startdatum: Måndagen den 17 februari
Tid: Måndagar kl.18.30-19.30
10 träningstillfällen + 2 extra pass för ev. missade gånger
Plats: Friidrottenshus i Göteborg
Antal platser: 12 platser i gruppen. Först till kvarn!
Pris: 4250 kr för 10 tillfällen = 425 kr per pass. Betalning sker per faktura innan första träningstillfället.
Anmälan: robban@kronbee.com (skriv med fakturauppgifter)
Hemsida: www.kronbee.com

Vill du se vad vi gör på dessa träningar? Kolla då på denna film: https://www.kronbee.com/media/filmer/?video=grupptraning-promo

Specialpris vid inbjudningar!
Jag vill ha in fler folk till mina grupper och behöver din hjälp med att sprida informationen om kursen. Som bonus för en sådan hjälp erbjuder jag följande. Om du får med dig 1 person så får du 25% rabatt på priset. Får du 2 personer till gruppen så har du 50% rabatt och får du med dig 3 personer så behöver du inte betala något alls, bra va!

Det kanske finns någon i din umgängeskrets som är fd friidrottare, en träningskompis som du tränar tillsammans med då och då, någon från målarkursen eller den lokala idrottsföreningen, en arbetskollega alt. att din bästa vän eller partner som kan vara intresserade av att vara med.

Datum och tider:
Måndag 17/2 – Klockan 18:30
Måndag 24/2 – Klockan 18:30
Måndag 2/3 – Klockan 18:30
Måndag 9/3 – Klockan 18.30
Måndag 16/3 – Klockan 18:30
Måndag 23/3 – Klockan 18:30
Måndag 30/3 – Klockan 18:30
Måndag 6/4 – Klockan 18:30
Måndag 13/4 – Klockan 18:30
Måndag 20/4 – Klockan 18:30
Måndag 27/4 (Extrapass 1) – Klockan 18:30
Måndag 4/5 (Extrapass 2) – Klockan 18:30

Under ledning av Robert Kronberg, den svenska rekordhållaren på 110 m häck, ger vi dig nu chansen att ta din träning till en ny nivå genom våra träningsgrupper.

Vem kommer på kronBee gruppträning?
Alla som vill komma vidare med sin träning, vare sig du är motionär och helt enkelt älskar att träna, samt vill nå nya mål, eller tränar och tävlar som t.ex. friidrottsveteran.
Fokus ligger alltid på din egen nivå, så du behöver inte vara speciellt vältränad, bara du har ett intresse av att utveckla din träning.

Robert hjälper dig fram till ett nytt och roligt sätt att tillämpa friidrottens effektiva träningsmetoder, tillsammans med flera andra träningsverktyg, i din personliga träning.

Hur kan man t ex använda sprint- och hoppträning för att bäst utveckla sin löpkvalitet? Vi kör omväxlande, roliga och lagom utmanande pass i syfte att öka din livskvalité, motivation och kunskap kring träning.

Vi ger dig verktygen att utvecklas!
Det är inte ovanligt att man som motionär fastnar i sin träningsrutin. Man kämpar på i sina löprundor och kanske inte känner nyttan av de gamla övningarna på gymet längre.

Robert delar med sig av mångårig erfarenhet och ger dig verktyg, både på det fysiska och mentala planet för att du ska utvecklas långsiktigt och se helheten i din träning.
På kronBee gruppträning får du omväxlande och lagom utmanande fysisk träning, specialanpassad för dig som vill gå vidare i träningen.

Det spelar ingen roll om du tränar explosivt eller gillar konditionsträning. Robert ger personlig coaching utifrån där du befinner dig i din utveckling, så att du får verktygen att kunna sikta långt framåt i din träning.

Välkommen!

kronBee by KRONBERG – Inspiration Motivation Insikt.
Vi jobbar med ett långsiktigt perspektiv och ett helhetstänkande som garanterar hög kvalitet i förmedlandet av nya kunskaper.