kronBee Workshop

Workshop "Målfokus" som styr mot det mer praktiska för deltagaren, ger en djupgående genomgång av att sätta upp tydliga mål, att formulera sin egen målbild och konkret styra mot den. Fungerar som fristående workshop men föregås med fördel av föreläsningen i samma namn. Här förstärker vi den information och de kunskaper deltagarna fått från föreläsningen och omsätter den i praktik och förklarar ytterligare värdet av att ha tydliga mål och fördelen av att skriva ner dem. Här får alla deltagare själva göra ett första utkast till sin egen målfokusplan. Här rekommenderar vi normalt en uppföljning i minst 1-2 steg för tydligare effekt. Fungerar även fristående från föreläsningen. 
Stacks Image 258
Workshop "Träna smart”
En bra blandning av teori och praktik med fokus på vad det egentligen innebär att träna smart. Vad som får din träning att bli hållbar, leda mot ett hälsosamt liv utan onödiga skador samt göra träningen rolig, effektiv och utvecklande. Robert går här igenom kompensationer, svaga länkar, rörelseanalys och träning mot långsiktiga mål. Kursen inkluderar en övningsmanual.

Workshop "Träna smart, Steg 2”
I denna workshop tar vi den smarta träningen ett steg längre…eller snarare, ett steg DJUPARE. I syfte att hitta balans och stabilitet, får deltagarna genom core-stabiliserande övningar, uppleva hur de via andning och "rätt" fysisk aktivering hittar en bättre kroppskontroll, får en bättre hållning och ännu bättre effekt av sin träning. Här använder sig Robert av sin utbildning som instruktör inom den mycket effektiva och roliga träningsformen DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization). Denna workshop är en naturlig uppföljning av ”träna smart” som ger deltagarna en djupare förståelse för kroppslig balans och långsiktig, kvalitativ träning. 

Workshop "kronBee Kropp och Knopp"
Lämnar du hjärnan hemma när du tränar får kroppen det tufft och du får svårare att nå uppsatta mål. Här visar Robert på den väl avvägda blandningen av Kropp och Knopp som behövs för att nå den bästa effekten av sin träning. Här får deltagarna testa Life Kinetik metoden, lära sig mentala verktyg för att bättre prestera rent fysiskt och får en ide om hur man skall effektivisera sin egen hjärnverksamhet. Vi testar även på visualiseringar i kombination med basal kroppskännedom där vi genomför en mindre fysisk men ändå krävande övningsdel. Deltagarna får även träna upp sitt målfokus med direkt effekt på vardag och arbetsliv.

kronBee Workshop ”Utveckla ditt löpsteg"
Alla löpsteg har samma ursprung och grundläggande rörelsemönster. I kronBee-konceptets löpteknik utgår vi från sprintlöpning i vårt mål att skapa bättre löpare. Här får du svaret på vad det är  som gör skillnaden mellan ett bra och ett dåligt löpsteg samt vad som ger Dig det där lilla extra i din löpning. Här ger Robert tips, övningar och verktyg för att förbättra spänst och utveckla ditt löpsteg oavsett distans.

Hör av dig så berättar vi mer.


Vi hjälper gärna dig att forma en workshop speciellt efter Era önskemål och förutsättningar.