Stacks Image 1430

Robert Kronberg

• Certifierad Fustra PT
• Redcord Education Program utbildad (Introduction, advanced 1 och 2)
• Svensk lagmästare i tyngdlyftning 2013
• Diplomerad Coach
• NLP och KBT utbildad (Powerthinking)
• Läst 2 år på idrottsvetenskap - Göteborgs Universitet
• Läst mental träning på Örebro Universitet 
+200 poäng inom olika kurser på Göteborg (beteendevetenskapliga ämnen såsom Konflikthantering, pedagogik, arbets och organisationspsykologi, pedagogisk psykologi, socialpsykologi mm.)

Se filmer och bilder från våra events.

Få de senaste nyheter från kronBee genom att gilla oss på Facebook.
Mental Coaching

Robert kan även ge dig specifik hjälp med att stärka upp din inställning och attityd samt din mentala styrka och bild av dig själv. Genom att jobba med den mentala delen så får du mera livskvalité med din träning då du får ett långsiktigt tänk och lär känna vad som motiverar samt inspirerar dig?! 

Robert jobbar med mental rådgivning och förutom all den erfarenhet och kunskap han har från sin egen karriär så är han utbildad inom beteendevetenskap och är bl.a. diplomerad coach, men han har även utbildat sig inom KBT (kognitiv beteendeterapi) samt NLP ( Neuro- linguistic programming). Robert hjälper idag allt från elitidrottare till motionärer!  

Mental konsultation
Genom samtal som kan ske både via möten, telefon eller t.ex. skype samtal, så tydliggör Robert din problemområden och därigenom så får du jobba med olika verktyg för att utvecklas och komma vidare.  

Målfokusplan
För att få ett ihållande och bra resultat med din träning och ditt liv, så måste den fysiska och mentala utvecklingen vara i fas. Robert kommer därför att jobba med dig utifrån en central del av kronBee konceptet, nämligen med ditt målfokus. Parallellt med den fysiska träningen så vill Robert tydliggöra dina drivkrafter, din motivation, dina styrkor och svagheter och på så vis blir du mera självmedveten om din egen hinderbana. Genom denna process får du sedan verktyg för att kunna bli ännu bättre på de delar som du redan är bra på samt göra dina svagheter till styrkor. Vi utgår hela tiden från var du befinner dig just nu och vart du är på väg. För att kunna utveckla sin träning och få ett ihållande resultat, så måste man även bli medveten om sitt beteende och kunna styra det i rätt riktning. 
Genom målfokusplanen och det arbete du gör med den, så skapar du rätt förutsättningar för att du skall kunna utvecklas både med ditt idrottande och som människa.