Stacks Image 1430

Robert Kronberg

• Certifierad Fustra PT
• Redcord Education Program utbildad (Introduction, advanced 1 och 2)
• Svensk lagmästare i tyngdlyftning 2013
• Diplomerad Coach
• NLP och KBT utbildad (Powerthinking)
• Läst 2 år på idrottsvetenskap - Göteborgs Universitet
• Läst mental träning på Örebro Universitet 
+200 poäng inom olika kurser på Göteborg (beteendevetenskapliga ämnen såsom Konflikthantering, pedagogik, arbets och organisationspsykologi, pedagogisk psykologi, socialpsykologi mm.)

Se filmer och bilder från våra events.

Få de senaste nyheter från kronBee genom att gilla oss på Facebook.
Personlig träning

Robert jobbar utifrån kronBee konceptet, där den fysiska och mentala delen går hand i hand, för att nå ett långsiktigt och ihållande resultat. Du är aldrig starkare än din svagaste länk! 

Oavsett om du sysslar med uthållighetsträning eller träning av explosivare sort, så ger Robert dig verktygen och en bred övningsbank för att du skall kunna lyfta din träning, kunskap och motivation till en högre nivå. Det löper en röd tråd genom de olika delarna av träningen, där du snabbt kommer märka hur du t.ex. utvecklas som löpare genom olika sprint och hopp övningar. Friidrott är den mest kompletta och erkända fysträningsskolan av alla idrotter och kronBee konceptet utgår ifrån friidrotten som träningsverktyg. All den träning som vi bedriver kan lätt appliceras på de flesta träningstyper.

Personlig träning
Om du vill lyfta din träning till en högre nivå, där långsiktighet, funktionalitet, motiviation och helhetsfokus är ledorden, så är kronBee rätt metod för dig. 
Utifrån Roberts kunskap och erfarenheter som idrottsman och genom de utbildningar som han har gått efter sin karriär så ger han dig en varierad och utmanande träning som skräddarsys utifrån dina behov och ditt fokus i träningen. Robert har en allsidig och bred kunskap när det gäller träning.

Gruppträning
Robert coachar dig fram till ett nytt och roligt sätt att tillämpa friidrottens effektiva träningsmetoder. Hur kan man t ex använda sprint- och hoppträning för att bäst utveckla sin löpkvalitet? Vill du bli explosivare och mera allroundtränad? Vi kör omväxlande, roliga och lagom utmanande pass i syfte att utveckla din träning, öka din livskvalité, motivation och kunskap kring träning. Allt utifrån din nivå och dina behov! (Mer info finns under Mincamp fliken och där Träningsgrupp) 

img_6193
Fysisk träning
Robert har stor kunskap och erfarenhet inom följande områden:
- Snabbhet
- Uthållighet/kondition
- Spänst
- Styrka
- Explosivitet
- Skivstångsteknik och styrka (Robert har bl.a SM guld i tyngdlyftning på sin meritlista)
- Bålstabilitet
- Funktionell träning (bl.a. så använder sig Robert av Redcordslingor, som han även är certifierad instruktör inom) 
- Fustra funktional moves (Robert är utbildad och diplomerad Fusta PT)
- Stabiliseringsstyrka (t.ex. löppositions styrka)
- Prehab/rehab

Målfokusplan
För att få ett ihållande och bra resultat så måste den fysiska och mentala utvecklingen vara i fas. Robert kommer därför att jobba med dig utifrån en central del av kronBee konceptet, nämligen med ditt målfokus. Parallellt med den fysiska träningen så vill Robert tydliggöra dina drivkrafter, din motivation, dina styrkor och svagheter och på så vis blir du mera självmedveten om din egen hinderbana. Genom denna process får du sedan verktyg för att kunna bli ännu bättre på de delar som du redan är bra på samt göra dina svagheter till styrkor. Vi utgår hela tiden från var du befinner dig just nu och vart du är på väg. För att kunna utveckla sin träning och få ett ihållande resultat, så måste man även bli medveten om sitt beteende och kunna styra det i rätt riktning. 
Genom målfokusplanen och det arbete du gör med den, så skapar du rätt förutsättningar för att du skall kunna utvecklas både med ditt idrottande och som människa.

Kost
Robert är inte utbildad kostrådgivare, men han har stor erfarenhet av hur man bör äta för att nå ett så bra resultat som möjligt från sin egen karriär som elitidrottsman. Han hjälper dig att optimera kosten utifrån olika träningsfaser, utifrån om du tränar uthållighet/kondition eller explosivt, vill/behöver gå ner eller upp i vikt mm. Med sin kunskap hjälper han gärna dig med ditt kostupplägg, utifrån dina behov. 

img_9089
Träningsupplägg/Formtoppning
Roberts stora styrka som elitidrottsman var att han alltid var bäst när det gällde. Han lyckades alltid pricka formen precis till de stora mästerskapen. För att nå en formtopp så är det viktigt att lägga upp ett bra och genomtänkt träningsupplägg. Även om du inte har ett resultatmål med din träning, så är det viktigt att du har ett välbalanserat träningsupplägg, både för att få ut maximalt av dina träningspass, men även för att undvika att bli övertränad eller dra på sig skador. 
Detta kan Robert hjälpa dig med. Han delar gärna med sig av sin kunskap, om detta behov finns. 
Du kanske vill vara i form till Stockholm marathon eller Göteborgsvarvet, göra en Svensk klassiker och behöver lägga upp träningen optimalt för att kunna göra ett så bra helhetsresultat som möjligt, eller vill gå ner i vikt och bli mera vältränad. 
Med Roberts kunskap och hjälp så kommer du ge dig själv en bra grund och chans att nå dina mål, oavsett vad du vill med din träning. 

img_9459
"Jag upplever att många motionärer fastnar i en träningsrutin. Man kör sina löprundor och gör i stort sett samma övningar på gymmet varje gång. Jag ger dig de rätta verktygen, både på det fysiska och mentala planet, för att du ska utvecklas och se helheten i din träning, där varje del är viktig för din utveckling. Du får ett upplägg med allsidig fysisk och mental träning, anpassad för dig som vill gå vidare i träningen. Det spelar ingen roll vilken fysisk nivå du ligger på, om du tränar explosivt eller tränar konditionsträning. Oavsett så kommer du utveckla din träning. Jag coachar dig utifrån där du befinner dig i din utveckling och du kommer få ut precis det du behöver för att kunna utveckla din träning." - Robert Kronberg

Våga tänka utanför boxen och utmana dig själv till att utvecklas, både i ditt idrottande, och således även som människa, med hjälp av Robert och kronBee konceptet!

Robert bor i Göteborg. Han jobbar även med kunder i andra delar av Sverige.

Priset är olika från kund till kund beroende på vilket behov du/ni har.

Välkommen att ta kontakt för mer information

394092_346894592008151_199248250106120_1142502_148700023_n-2