kronBee Nyheter

Äntligen kör vi igång en ny gruppträningsomgång igen

Några platser kvar!
Startdatum
: Måndag 20:e november 2017
Tid: Måndagar kl.18.30-19.30
Plats: Slottskogsvallen i Göteborg

Läs mer »

Stacks Image 4858

PT veckan är här.

Mellan den 2-6e oktober får du 50% rabatt på ALL personlig träning tillsammans med Robert Kronberg under dessa dagar. (Ordinarie pris 1600kr/timma, ditt pris 800/timma. Alla priser inkl moms). 

Köp träningen till dig själv eller ge bort en present till en vän, någon i familjen, din chef som gillar att träna, någon som behöver komma igång eller helt enkelt skulle vilja testa träning med en Olympier. 

Träna mot dina mål, låt Robert förbättra ditt löpsteg, din explosivitet, din styrka, din lyftteknik eller göra en kroppslig röreselseanalys och ge dig övningarna för att träna bort eller undvika smärtor i tex ländrygg, axlar eller höft. En balanserad kropp är en frisk kropp i alla aspekter av livet. 

Träningen sker i Göteborg, kring och i friidrottenshus, med era förutsättningar och mål i fokus. Här spelar det alltså inte någon roll om du är elit, motionär eller bara gillar att röra på dig lite då och då. Inga förkunskaper eller speciella nivåer krävs för att kunna träna efter sin förmåga i denna personliga träning.

Detta är en bra chans, att till ett bra pris, få råd och tips och övningar för hur du skall bli mer funktionell i din kropp, bygga upp din kondition, explosivitet, snabbhet och styrka samt finna nya vägar för att nå just dina mål med din träning. Boka passet och säg vad du vill uppnå, så ger vi dig stegen att nå dit.

PT - Grupp. Är ni en liten grupp (tex en löpgrupp, svensexa/möhippa eller liknande) om 3-5 personer som vill träna får ni ytterligare bonusrabatt på den sista personen. Kom 3 betala för 2, 4 betala för 3 och 5 betala för 4. 

Skriv ett mail till info@kronbee.com och ange det pass du vill boka. Är du först i tur blir passet ditt. Betalning sker i samband med bokning. GO kronBee

Lista på tider. 2 - 6 oktober
PASS 1 - 06:30 - 07:30
PASS 2 - 07:45 - 08:45
PASS 3 - 11:45 - 12:45 (Lunchtiden är anpassningsbar)
PASS 4 - 17:00 - 18:00
PASS 5 - 18:15 - 19:15
PASS 6 - 19:30 - 20:30
Stacks Image 2416

Löpkurs i vår med Robert Kronberg

I samarbete med Sankt Jörgen Park Resort & SPA i Göteborg erbjuds du nu att ta din löpträning till en ny nivå.
Kursen riktar sig till dig som vill utveckla din löpteknik och löpstyrka för att nå dina mål på löptävlingar eller rent generellt i motionsspåret. Genom Roberts bakgrund som sprinter får du svaret på hur en kortdistansare kan lära dig att springa snabbt över tid.
Tid: Veckovis med start lör 1:a april kl 12:00
Pris: 3600 kr/pers

Läs mer »