Stacks Image 4235

kronBee Träningsgrupper för motionärer och företag

Äntligen kör vi igång en ny gruppträningsomgång igen.

Startdatum
: Måndag 20 november
Tid: Måndagar kl.18.30-19.30
10 träningstillfällen + 2 extra pass för ev. missade gånger
Plats: Slottskogshallen intill Friidrottenshus i Göteborg
Antal platser: 10 platser i gruppen. Först till kvarn!
Pris: 4250 kr för 10 tillfällen = 425 kr per pass. Betalning sker per faktura innan första träningstillfället.

Välkommen!
Anmälning här eller via mail.
 
Pass 1 Måndagen den 20/11-17
Pass 2 Måndagen den 27/11
Pass 3 Måndagen den 4/12
Pass 4 Måndagen den 11/12
Pass 5 Måndagen den 18/12
Pass 6 Måndagen den 8/1-18
Pass 7 Måndagen den 15/1
Pass 8 Måndagen den 22/1
Pass 9 Måndagen den 29/1
Pass 10 Måndagen den 5/2
Extrapass 1 Måndagen den 12/2
Extrapass 2 Måndagen den 19/2
Under ledning av Robert Kronberg, den svenska rekordhållaren på 110 m häck, ger vi dig nu chansen att ta din träning till en ny nivå genom våra träningsgrupper.

Vem kommer på kronBee gruppträning?
Alla som vill komma vidare med sin träning, vare sig du är motionär och helt enkelt älskar att träna, samt vill nå nya mål, eller tränar och tävlar som t.ex. friidrottsveteran.
Fokus ligger alltid på din egen nivå, så du behöver inte vara speciellt vältränad, bara du har ett intresse av att utveckla din träning.

Robert hjälper dig fram till ett nytt och roligt sätt att tillämpa friidrottens effektiva träningsmetoder, tillsammans med flera andra träningsverktyg, i din personliga träning.
Hur kan man t ex använda sprint- och hoppträning för att bäst utveckla sin löpkvalitet? Vi kör omväxlande, roliga och lagom utmanande pass i syfte att öka din livskvalité, motivation och kunskap kring träning.

Vi ger dig verktygen att utvecklas!
Det är inte ovanligt att man som motionär eller veteran fastnar i sin träningsrutin. Man kämpar på i sina löprundor och kanske inte känner nyttan av de gamla övningarna på gymet längre.
Robert delar med sig av mångårig erfarenhet och ger dig verktyg, både på det fysiska och mentala planet för att du ska utvecklas långsiktigt och se helheten i din träning.
På kronBee gruppträning får du omväxlande och lagom utmanande fysisk träning, specialanpassad för dig som vill gå vidare i träningen.
Det spelar ingen roll om du tränar explosivt eller gillar konditionsträning. Robert ger personlig coaching utifrån där du befinner dig i din utveckling, så att du får verktygen att kunna sikta långt framåt i din träning.

kronBee by KRONBERG - Inspiration Motivation Insikt.
Vi jobbar med ett långsiktigt perspektiv och ett helhetstänkande som garanterar hög kvalitet i förmedlandet av nya kunskaper.

Anmälning här eller via mail.
Stacks Image 258
Stacks Image 427
 
Stacks Image 253

Välkommen med din anmälning


*


*


**