Faster, Harder, kronBee - train like an athlete

Stacks Image 2700
Vill du krydda ditt gym, träningskonvent, kick off, hälsodag, eller andra event med en unik, rolig och inspirerande träningsklass? Robert kan erbjuda en friidrottsinspirerad träningsklass till musik där i stort sätt alla kan vara med! Robert lägger nivån efter kundens intresse och behov.

Faster, Harder, kronBee - train like an athlete är en träningsklass som utgår från Friidrottens träningslära.
Klassen är uppbyggd i fyra olika block, där du får utveckla explosivitet, snabbhet, styrka, spänst och mjölksyrauthållighet. Under klassen får du använda dig utav din egen kroppsvikt, jobba tillsammans med andra i grupp, samt enskilt, med fria vikter, på ett roligt, inspirerande och lagom utmanande sätt.
Stacks Image 1987
Övningsbanken utgår från friidrotten som träningsverktyg, men med Roberts tänk och touch som genomsyrar innehållet. Syftet är att ge dig som deltagare en stark, genomtränad, athletisk kropp. Du är aldrig starkare än din svagaste länk!
 
Instruktör under klassen är Robert Kronberg. Robert är en av Sveriges mest välkända friidrottsprofiler med både OS och VM final samt ett EM brons på sin meritlista. Han är även Svensk och Nordisk rekordhållare på 60 och 110 m häck.
Stacks Image 1966
Robert kommer att ta med dig på en unik, inspirerande, annorlunda, rolig, utmanande, varierad och spännande träningsupplevelse, som du sent kommer att glömma!
 
Faster, Harder, kronBee - train like an athletes är skapad utifrån Roberts eget träningskoncept.

För prisinformation och annan information, kontakta oss »