Inspiration och utveckling!

Vi erbjuder föreläsningar, workshops, föreläsningsserier, gärna kombinerat med specifika träningsupplägg. Allt utifrån Era behov och önskningar.
Välkommen!
Stacks Image 2884
Föreläsning "Tio nycklar till framgång” 
Robert ger 10 Nycklar för framgång genom ledorden motivation, drivkraft, kommunikation och personlig utveckling. Denna föreläsning är en av våra mest populära och är användbar i alla steg i livet, såväl inom arbetet som privat och mot din egna träning oavsett vilka dina mål är.

Föreläsning ”Målfokus” 
En teoretisk genomgång där Robert successivt nystar upp komplexiteten kring att sätta upp konkreta, tydliga och genomförbara mål, som håller i alla lägen. Robert visar på tydliga exempel från sin egen karriär och hur han jobbade för att nå sitt mål med att gå från Sverige elit till elitidrottare på världsnivå. De tips och verktyg som föreläsningen ger är praktiskt applicerbart i yrket, privatlivet och träningen. Här avslutar Robert med att visa sitt uppnådda mål genom OS-finalen 2000. Denna föreläsning följs med fördel upp av vårt workshop med samma namn.

Föreläsning ”Vägen mot ett hälsosammare liv”. 
Här tar Robert, som en del av grunden i kronBee konceptet och som en naturlig del i kommande kronBee friskvårdsportal, upp och diskuterar den väg vi ser och förespråkar för att uppnå balans i livet. (Några områden är träning, kost, vila, självkänsla och stress). Föreläsningen är interaktiv, förespråkar närvaro och väcker tankar och leder mot utveckling.
Stacks Image 2855

Robert Kronberg

är svensk rekordhållare på 60 och 110 m häck, med 24 SM guld på meritlistan. Han har dessutom ett EM brons och har varit i final på såväl OS som VM. Efter avslutad idrottskarriär så arbetar Robert idag bland annat som personlig tränare och fystränare åt både lag och individer på elit- och motionärsnivå.
• Certifierad Fustra PT • Redcord Education Program utbildad (Introduction, advanced 1 och 2) • Svensk lagmästare i tyngdlyftning 2013 med Mossebergs AK • Diplomerad Coach • NLP och KBT utbildad (Powerthinking) • Läst 2 år på idrottsvetenskap - Göteborgs Universitet • Läst mental träning på Örebro Universitet • +200 poäng inom olika kurser på Göteborg (beteendevetenskapliga ämnen såsom Konflikthantering, pedagogik, arbets och organisationspsykologi, pedagogisk psykologi, socialpsykologi mm.)
kronBee by KRONBERG - Inspiration Motivation Insikt.
Vi jobbar med ett långsiktigt perspektiv och ett helhetstänkande som garanterar hög kvalitet i förmedlandet av nya kunskaper.

Företag
Vill du skapa en bättre hälsa och sammanhållning i ditt företag? Är ditt företag beläget i Göteborg med omnejd, så kan Robert Kronberg erbjuda gruppträningar antingen utomhus eller inomhus, beroende på situationen samt era behov och önskemål. Robert kan även erbjuda inspirerande föreläsningar om träning, målfokus mm.